HRINKO, Martin a Radomír ŠČUREK. Další vzdělávání lektorů v oblasti bezpečnostních postupů na letišti v MSK – AERO SECURE. Ing. Radomíra Vajsová, 2012.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Další vzdělávání lektorů v oblasti bezpečnostních postupů na letišti v MSK – AERO SECURE
Název anglicky Further education lecturers in the field of security procedures at the airport in MSK - AERO SECURE
Autoři HRINKO, Martin (203 Česká republika, domácí) a Radomír ŠČUREK (203 Česká republika, garant).
Vydání 2012.
Nakladatel Ing. Radomíra Vajsová
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Projekty výzkumu a vývoje
Obor 50300 5.3 Education
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
WWW Projekty VŠB TU Ostrava CZ.1.07/3.2.07/03.0117
Kód RIV RIV/27590101:_____/12:00000198
Organizační jednotka Vysoká škola CEVRO
Klíčová slova anglicky Aerosecurity Safety
Štítky RIV24
Změnil Změnil: Mgr. Jan Neugebauer, Ph.D., MBA, učo 9966. Změněno: 27. 3. 2024 11:44.
Anotace
Hlavním cílem projektu je vytvoření 6 vzdělávacích kurzů pro lektory se zaměřením na vzdělávání a praktické nácviky letištního personálu, vzdělávání a výcvik při řešení mimořádných situací na letištích a palubě letadel, kurz na krizové řízení, profiling. Všechny kurzy budou řešeny formou e-learningu. Jednotlivé kurzy budou řešit problematiku: - krizový management letiště a velitele bezpečnostních složek - krizové situace a palubní personál - krizové situace a technický a pomocný personál - bezpečnostní a záchranné složky v krizových situacích - psychologie krizového řízení - profilování (profilování osob a vytváření postupů pro security) Další informace www.aerosecure.cz Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Anotace anglicky
The main objective of the project is to create 6 training courses for teachers with a focus on education and practical training of airport personnel, education and training for dealing with emergency situations at airports and aboard aircraft, the course on crisis management, profiling. All courses will be addressed in the form of e-learning. Individual courses will address the issue: - Crisis management and airport security forces commander - Emergency and cabin crew - Emergency and technical and support staff - Safety and rescue in emergency situations - Psychology of crisis management - Profiling (profiling people and establishment of procedures for security) For more information www.aerosecure.cz This project is co-financed by the European Social Fund and the state budget of the Czech Republic.
VytisknoutZobrazeno: 30. 6. 2024 18:37